Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kilokrok

22. 3. 2012 21:13
To je důsledek chamtivosti a závisti Čechů

Od devadesátých let se zde snažíme o diskriminací živnostníků, rozbili jsme naše zemědělství (z kterého měl západ strach), nechali rozkrást,co se dalo a nastavěli supermarkety na každém rohu, aby neschopný Novák nemusel chodit na nákupy k obchodníkovi Uslužnému a pan Mastný v radě si namastil kapsu! Nakonec jsme tolik chtěnou konkurenci přenechali síti komunistických zlodějů (byli v pravý čas na pravém místě, když se zhaslo světlo) a dalším prospěchářům, jenž s díky za nárůst svého účtu, umožnili zahraničním společnostem všechno! Moc chytré! A kdo za to může? Zloději a nebo ti, co se tvářili, že nic nevidí? Nebo dokonce ti, co to měli uhlídat a díky nárůstu svého účtu se z nich stáli nevidomí? To je to bahno do kterého jsme dospěli a z kterého té zdravé části národa je blujno!!! Jinak,u nás již nyní není oboru,který by nebyl poznamenán diletantstvím,amaterismen a nebo dokonce nevědomostí! Všichni umí všechno a dokážou se rychle zaučit. Jak krásné! K čemu je život? Hlavní jsou peníze!

0 0
možnosti

jemenka

22. 3. 2012 19:49
Prosečákům

Nejodpornější nakupovárna na Proseku je Penny Market.Sortimentem na zvracení,ovadlou nahnilou zeleninou a neochotným,, nezdvořilým otráveným personálem.Billa je zase nechutně drahá a kupuji tam jen věci v akci.Cenovým nenažrancům vydělat nedám.Proti Penny v Jablonecké je však nový obchod s denně čerstvým kuř. masem,prsní řízky za 99 Kč.

0 0
možnosti

Sidonie_11

22. 3. 2012 17:54
Zrovna dneska odpoledne jsme byli v Bille

Chtěli jsme si s přítelem koupit jenom nějaký nanuk, ale co tam nabízeli, to byla katastrofa! 8-o Ty nanuky musely být někde už rozteklé, protože to byly jenom jakési placky! 8-o Samozřejmě, že jsme jim to tam nechali a šli pryč. Jinak v Bille nakupujeme jenom výjimečně - je pro nás daleko a obvykle jsou tam stejné položky dražší, než v marketu, kde nakupujeme obvykle.

0 0
možnosti

kelner

22. 3. 2012 16:18
Kvalita

Stalo se módou kritizovat kvalitu zboží v obchodních řetězcích. Nedělám si o tom žádné iluze, ale jsem přesvědčil jsem se, že u soukromníků se to až na vyjímky liší pouze vyšší cenou a ničím jiným. Řada soukromníků skupuje v řetězcích zboží, které je v akci a prodává je za podstatně vyšší cenu.

2 0
možnosti

kočka

22. 3. 2012 15:05
Billa je jediný řetězec,

kde se ještě dá sehnat něco kvalitnějšího. Na Proseku už 4 roky nebydlím,ale co pamatuju,tak to tam bylo normální,samozřejmě nejlepší byla ještě Delvita ...

0 0
možnosti

Astaroth

22. 3. 2012 15:45
Re: Billa je jediný řetězec,

Billa je podle mne naopak nejhorsi.

0 0
možnosti

mamina2

22. 3. 2012 15:00
Nějak nechápu

proč na základě zkušenosti z jedné konkrétní prodejny, do které ještě chodí většinou nějací podivní zákazníci, posuzujete kvalitu celého řetězce. Jinak je pravda, pokud to někomu říkat, tak hlavně jim, jiné konkrétní Billy jsou docela slušné obchody.

0 0
možnosti

buxus

22. 3. 2012 14:52
Nás nemusíte přesvědčovat ...

.. řekněte to jim.

0 0
možnosti

kostej-nesmrtelny

22. 3. 2012 15:43
Re: Nás nemusíte přesvědčovat ...

Souhlasím s autorem, taky sem chodím již několik let a zjišťuji těžký pokles kkvality nabízeného zboží. Samozřejmě za průběžného zvyšování cen. Taky jsem se setkal s jinými provozovnami fy. Billa, a někde je to horší, někde stejné...

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik