Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

únor 48? to už byly doly dávno znárodněné

1 0
možnosti

Každá postkomunistická země volí svou cestu, jak je jí to dáno: NDR splynula s Německem, Poláci lezou do zádě Němcům a Američanům, Slováci si hrají na Evropany, Maďaři si hrají na Uhersko atd., my holt bychom rádi z toho nějak česky vykličkovali - nejprve jsme si hráli na Anglii (a nezbohatli), teď bychom rádi doleva...Ale ten Únor by byl bez pušek, bez milicí, bez StB, bez Marxe Lenina a Stalina - takže z toho asi nakonec vyleze nějaká legrace, taková typická česká - asi něco jako Hoří, má panenko, hoří.

2 0
možnosti

Tak jako pricinou nastupu komunistu, u nas po druhe svetova valce, byly vysledky jednani mocnosti v Teheranu a na Jalte, tak pricinou, nepochopitelneho narustu levicoveho volicskeho elektoratu, je neshopnost nasich "pravicovych" politiku, provadejicich levicovou politiku. proc chodit za kovarickem, kdyz muzu primo za kovarem?

1 0
možnosti
Foto

Trefné a výstižné je: „…našich pravicových stran, které dělají levicovou politiku…“ Z toho faktu by se člověk osypal, protože to je elementární podvod na voličích. V plné nahotě to ukazuje impotenci naší politické scény, Nevolitelnost „pravice“, která se chová jako levice, lež a marnost. Ostatně: nejvíce tvrdí naše extrémní levice, že tamoto jsou zločinní pravičáci! Nejsou. Nejsou, Nejsou. Ti šašci z ODS, TOP a VV jseu stejní levičáci, jako KSČSSDLEV, možná malinko méně extrémní.

1 0
možnosti

J45i45ř67í 69B92o52č44e29k

3. 10. 2013 13:54

no, spíš Rudý říjen, že Únor

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik