Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zakazují se už i elektronické cigarety. Zakazuje se rozdávat zabijačku cizím lidem. Až se bude zakazovat vše, co je sladké a tučné, protože je to zdravé, taky budete souhlasit? Jde přece o vaše zdraví! Všechno se vyvíjí a pohádka jen 3 prstíčky- salámová metoda- je velmi spolehlivá. Všechno začíná nenápadně, i tyto zákazy. Až zakážou to, co máte rádi, už  bude pozdě. Ha vo tom to je.

2 0
možnosti
Foto

To máte marné - oni mají svatý zápal a snadnou kořist.

2 0
možnosti
JH

dodržovat zákaz na zastávkách je problém, není definováno odkud kam platí. V hospodách to bude jednoduché, jako ve vlaku nebo nemocnici. Zákaz bude prospěšný i pro vás, autore, určitě si ho budete pochvalovat, sám byste na to nepřišel

0 3
možnosti
MK

Podívejte, v našem okolí (několik km) žádná nekuřácká hospoda není. S kamarády v létě sedíme na zahrádce, v zimě nemáme kam chodit. Restaurační zařízení musí např. dodržovat i hygenické limity. To se vám také nelíbí? Vždyť je to také "přikázání shora".

Já budu jen rád, když bude kouření v hospodách konečně zakázáno.

Jak už jsem jednou psal, vše kolem nás, veškerá naše "demokracie", je jen důsledkem nějaké relativní diskuze. Buď existuje totální anarchie (každý sám za sebe), nebo totální diktatura (vládce = zákon), nebo "něco mezi". A to "něco mezi" je relativní, jen výsledek nějaké diskuze.

Nějaká svoboda jednotlivce, potažmo svobodná vůle, je stejně jen výmysl lidí, kteří si myslí, že člověk je středem vesmíru.

2 3
možnosti
Foto

Prima. Sám jste odhalil, že o nekuřáckou hospodu ve vašem okolí provozovatelé nemají zájem. TAk jim to obuškem vnutíte a na mrazu budou stát kuřáci. Fuj!!! Odporný militante. Fuj!!!

5 1
možnosti
Foto

I20v12o 32C38i51l75i13c50h

27. 8. 2014 16:37

Těmhle dobrokákům nejde o nic jiného, než o násilné vnucování vlastního názoru ostatním. A je zcela jedno na jaké téma zrovna aktuálně bojují, důležitý je výsledek - pocit moci nad ostatními ;-€

5 1
možnosti
Foto

I55v34o 61C45i48l55i57c85h

27. 8. 2014 16:39

Mimochodem, je v této souvislosti velice symptomatické, že ten poslanec, co ten zákaz kouření nyní tak vehementně prosazuje, přestal před pár měsíci kouřit. A když přestal on, tak přece musí povinně všichni, no né? ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik